Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sokadik harmadik találkozás

2015/09/27. - írta: bádog ember

Ajándék

Ma arról szeretnék írni nektek, hogy mit is fogtok tapasztalni egy bizonyos ponton (nagyjából a döntésetek meghozatala után pár nappal), ha arra az útra léptek, amelyen én is száguldozom föl-alá jelenleg.

Ha meghozzátok a döntést, először boldogok lesztek. Minden valószínűség szerint már egy ideje érlelődött ez bennetek, és mivel nem egy könnyű döntésről beszélünk, tetszeni fogtok saját magatoknak, és megnyugszotok.

Aztán eltelik pár nap, és valahogy megváltozik minden. Az ígéret ugyanis, amit tettetek, kezd durván nehézzé válni. A megszokásokról sok esetben le kellene mondani (nem fogtok), az ismerős viselkedésmintákat el kellene hagyni (nem fogjátok elhagyni), és a gondolataitokat is nem egyszer meg kellene erőszakolni (valószínűleg ezt sem fogjátok megtenni) azért, hogy megmaradjon ugyanaz az érzés, ami akkor volt bennetek, mikor a döntést meghoztátok.

A trükk az egészben, hogy akár fejre is állhattok, ez az érzés akkor is változni fog (erre én is sok izzadsággal teli óra után jöttem rá), szóval nézzük inkább azt, hogy miként lehet ezzel megküzdeni.

Példa: kötődsz valakihez, de ez a kötődés úgy tűnik, hogy a jelenlegi formájában nem feltétlenül lenne Isten szerint való. Mit csinálsz?

Van az a lehetőség, hogy szarsz Istenre, belemászol, aztán néhány hónap, talán egy év után (lehet ez persze akár több is, vagy egy egész élet) rájössz, hogy csúnyán mellényúltál. Adott esetben leéltél egy egész életet anélkül, hogy az Ő áldása a kapcsolaton lett volna. Nem is tudod mit hagytál ki.

Aztán van az a lehetőség, hogy megpróbálsz Neki tetsző életet élni, és a kapcsolatot is úgy alakítani, hogy beleférjen abba a keretbe, amit úgy gondolsz, hogy Ő kijelölt. Szenvedni fogsz. Kegyetlenül, mocskosul alattomosan és sokszor vég nélkülinek tűnően. Durva lesz. De, amikor már épp úgy éreznéd, hogy elég, hogy a végére értél az erődnek, akkor le fog nyúlni érted és fölemel magához egy időre, hogy megmutassa: mit fog majd adni, ha kivárod.

És akkor azt fogod érezni, hogy a helyére került minden. Ott vagy, ahol lenned kell, azzal, akivel lenned kell és azért, mert volt erőd kivárni. Nem esszük meg előre az összes cukorkát, mert megfájdul a hasunk. Ráadásul cukorka sem marad, pedig a felnőttek is szeretik a cukorkát.

Légy bátor meghozni Mellette a döntést, és kérj erőt ahhoz, hogy meg is tudj maradni a döntésedben. Megéri, hidd el!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://talalkozasok.blog.hu/api/trackback/id/tr677842002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása