Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sokadik negyedik találkozás

2015/09/27. - írta: bádog ember

Türelem

Az előző bejegyzésben arról írtam nektek, hogy ha türelmesek vagytok, akkor jó lesz nektek. Most egy picit azt fogjuk megnézni, hogy mennyire is kell türelmesnek lennetek. Segítek: kurvára!

A Jóisten terveiben az a nehéz, hogy ritkán történnek egyik pillanatról a másikra. A legtöbb esetben hosszú időnek kell eltelnie addig, amíg tényleg megkapod azt, amit szánt neked, de ennek is megvan az oka. Nem vagy kész rá. Én sem vagyok, és a jóképű gyerek, aki lenyúlta a múltkor a képzeletbeli csajodat, ő sincs. Nem emberi kvalitások alapján mérődik ugyanis ez, hanem a Jóisten mércéje szerint.

Szar és közhely, de meg fogod kapni, amikor eljött az ideje. És igen, azt fogod megkapni, amit Ő szánt neked. De, és ez egy elég nagy de: csak akkor, ha a várakozás idejét készüléssel töltöd. Senki nem futotta le a maratont még csak úgy, illetve, ha mégis, utána két hétig fetrengett, mivel nem tudott lábra állni.

Az időre, amit kapsz addig, amíg lehelyezi a lábad elé életed legnagyobb ajándékát, neked van szükséged. Kicsit olyan ez, mintha holnap megnyernéd a lottót. Kb. két év alatt eltapsolnád az egészet, utána pedig vagy öngyilkos lennél, vagy jó tíz-húsz évre belesüllyednél a nihilbe. Felkészületlenül érne egy akkora ajándék, amekkorával így nem tudnál mit kezdeni.

Szóval, ha sétálsz velem és hallgatsz rám, akkor a döntésed után megérzett türelmet használd fel arra, hogy jobb emberré válj. Csak így tarthatod majd meg azt (Őt), amit (akit) neked szán.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://talalkozasok.blog.hu/api/trackback/id/tr307845182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása